EM Tenhults Möbler

Välkommen till EM Tenhults Möbler!

Din möbelaffär i Tenhult, 1 mil sydost om Jönköping, sedan 1947!

bu-hitt bu-soff bu-lev

EM Tenhults Möbler är ett familjeföretag i tredje generationen som erbjuder personlig service i en trivsam miljö och ett brett sortiment med stora valmöjligheter till vettiga priser. Vår utställning är ca 3000 m2 stor med merparten av möblerna uppställda i inspirerande miljöer. Hos oss hittar ni förutom det mesta i EM’s sortiment även ett stort eget kompletterande sortiment – allt för att ge er möjlighet att hitta just det ni söker! Våra leverantörer hittar du här och här hittar du merparten av de soffor vi har i butiken.

Designa själv!
Förutom ett stort utbud med byggbara soffgrupper har vi även soffbord, bokhyllor, matgrupper, sängar, hallmöbler m.m. som du kombinerar efter eget önskemål för att passa både smak och rum. Madrasser från Jensen, Tempur, Ekens, Curem, Bellus Beds och EM’s egen smålandstillverkade sängserie Cumulus innebär ett heltäckande sortiment som passar alla kroppar och plånböcker.

Snabbt & skönt hemlevererat!
Vi har ett stort lager vilket för din del betyder att många varor kan du få med dig hem direkt alternativt, mot en mindre kostnad, få monterade, levererade & inburna hemma hos dig inom 1-2 veckor.*

Har vi inte just det du vill ha på lager beställer vi det omgående när du har bestämt dig och levererar det hem till dig inom en vecka* från att det anlänt till oss. Naturligtvis kan du även hämta varorna i paket på vårt lager direkt när de anlänt.

*Gäller alla leveranser, med reservation för speciella undantag, inom 8 mil från Tenhult som kan samlevereras med våra ordinarie transporter. Under leveransintensiva perioder, t.ex. före jul, & under sommaren kan leveranstiden vara 1-2 veckor längre. Extra monteringstillägg tillkommer för monteringsintensiva produkter.

Välkommen till oss i Tenhult för inspiration, inredningshjälp, möbelråd & goda möjligheter att finna era nya favoritmöbler!

Familjen Johansson med personal
EM Tenhults Möbler