Välkommen till EM Home Umeå

BUTIKEN UPPHÖR, TOTAL UTFÖRSÄLJNING START LÖRDAG 7/1

Under helgerna kommer vi ha svårt att svara i telefon och hänvisar er till att antingen maila eller tala in ett röstmeddelande så återkommer vi så snart vi kan under veckodagarna.

Förtydigande till befinlitga kunder med pågående beställningar, bokningar, leveranser eller service ärenden. Ni kan vara helt lugn, dessa ärenden berörs inte av denna utförsäljning utan behandlas enligt ert köpeavtal. Vi meddelar er för hämtning eller hemleverans när varorna kommit till butik. Vid frågor maila gärna info.umea@em.com så återkommer vi så snart som möjligt.

Tack och varmt välkomna!

Em Home Umeå vill mer, precis som staden vi bor i. Hos oss hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och ett stort utbud av inspirerande inredningsdetaljer. Hit kommer du om du efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta ditt personliga uttryck i det som är du.

Vi erbjuder heminredning från välkända varumärken (se alla upp till vänster) och för att nämna några har vi Ekornes, Englesson, Jensen beds, Carl Malmsten, Secto Design, House doctor, Eilersen, String, Tre Sekel, GAD, Swedese, Grythyttan, Dux och ja många fler. Vi hjälper dig med de små och stora besluten och allt där emellan, från fundering till montering. Varmt välkommen väst på stan!

Vill du inspireras och följa med i vad som händer? Gilla oss på Facebook!                       Där passar vi på att lyfta fram och inspirera genom vårt stora utbud av varumärken.

Eilersen String House doctor Grythyttan Secto Design Alice