Designa själv!

Rätt soffa men fel färg? Vi vet hur besviken man blir när allt är perfekt förutom den där viktiga detaljen. Därför har vi på EM tänkt bortom standard och skapat "Designa själv" – möbelserier där du själv designar soffor, bord och sängar. Med hjälp av länkarna nedan kan du via vårt smarta 3D-verktyg prova dig fram till din drömsoffa.

Surfar du på en iPad? I så fall kan du designa drömsoffan i EMs enkla och smidiga app. Klicka här för att läsa mer och ladda ner appen i Appstore.

Arezzo - En soffa värd att krypa upp i

I vår soffa Arezzo är det lätt att koppla av. Med generöst djup och skön sittkomfort blir det lätt många välförtjänta timmar i soffan. Arezzo finns i flera utföranden och många färger. Du kan välja på valfria ben och armstöd så att soffan blir precis som du vill ha den.

Läs mer här!

Arizona - byggbar soffa

Arizona är en generös och mycket skön TV-soffa. Modellen är helt byggbar och finns i ett antal versioner med eller utan reclinerfunktion.
Välj mellan brun eller grafitgrå mockaliknande tyg eller klädd i svart läder/konstläder, båda med en snygg kontrastsöm.

Läs mer här!

Aten, Logic & Variant - vår nya, byggbara och svensktillverkade soffkollektion

Vår nya, byggbara och svensktillverkade soffkollektion har alla möjligheter att bli en riktig favorit! Idén är att du designar din egen lösning med sittmoduler, tyg och detaljer som matchar din inredning. Själva stilen sätter du genom att välja ett av våra tre armstöd – Aten, Logic eller Variant.

Läs mer här!

Flora - Bestäm själv!

Flora är en byggbar soffklassiker som du designar själv efter ditt rums förutsättningar. Är du i behov av en stor kryp upp-soffa för hela familjen eller en nätt soffa som passar perfekt in i planlösningen på ditt boende? Det är du som bestämmer hur soffan ska se ut och det är väldigt enkelt att designa din egen soffa, så här gör du.

Läs mer här!

Liberty - Stor valfrihet med ett klassiskt uttryck

Med soffan Liberty har du stor valfrihet för att skapa en soffa som passar just dig. Här erbjuder vi ett stort antal delar, flera armstöd i olika stilar samt ben i olika stilar. Utöver detta har du tillgång till ett stort antal tyger för du ska kunna hitta just din favoritsoffa.

Läs mer här!

Logic & Aten - vår byggbara och svensktillverkade soffkollektion

Vår byggbara och svensktillverkade soffkollektion har alla möjligheter att bli en riktig favorit! Idén är att du designar din egen lösning med sittmoduler, tyg och detaljer som matchar din inredning. Själva stilen sätter du genom att välja ett av våra armstöd – Aten eller Logic.

Läs mer här!

Montana - Tidlös soffa med stor valfrihet

Med soffan Montana har du stora möjligheter att skapa en unik soffa. Med det stora urvalet av delar finns en kombination som passar de flesta. Praktiskt med fastsydda dynor och lite högre rygg för ökad komfort

Läs mer här!

Mistral - design for your life

Mistral är hyllan, du kan ändra, bygga ut och flytta till ett annat rum genom hela livet. Designen är enkel och stilren och håller i många, många år.

Läs mer här!

Proline - flexibel förvaring

Proline hyllsystem ger flexibel förvaring och löser många behov på liten yta. Med hjälp av moduler skapar du enkelt en möbel efter just dina behov. Ett äkta finskt hantverk som levereras i stort sett färdigmonterat.

Läs mer här!

Regal - förstklassig formgivning

Regal är en högkvalitativ hyllserie som finns i flera färgställningar. Med Regal bygger du upp välfungerande helheter och kan komplettera och variera inredningen enligt behov och
livssituation. Genom att välja moduler, dörrar, lådor och tillbehör skapar du en unik hylla som passar ditt hem.

Läs mer här!