Curem - upplev ett bättre sätt att sova

Curem ger dig underbara nätter och energifyllda dagar. Tack vare den unika kombinationen av banbrytande teknologi och högkvalitativa material så når Curem sängar och bäddmadrasser en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort. Det översta skumlagret i sängen och innehållet i bäddmadrassen kallas CureFeel, ett material som har en öppen cellstruktur som ger ökad ventilation. Du får därför ett fräschare sängklimat och känner dig avslappnad i sömnen och revitaliserad nästa morgon – en helt ny nivå inom sovkomfort helt enkelt.

Kort om Curem:

Öppen cellstruktur
Curem sängar och bäddmadrasser har ventilerande egenskaper som når en helt ny nivå av ventilation och sovkomfort.

Fukttransport
Curefeel hjälper till med fuktregleringen i säng och bäddmadrass och bidrar på så sätt till att skapa en behaglig och torrare sovmiljö.

Anpassad support
Egenskaperna för CureFeel gör att materialet följer kroppens former optimalt. Sängens skumkärna CureBase är både följsam och ger ett starkt stöd, egenskaper som kvarstår natt efter natt.

Certifierad
Textilierna i Curem sängar har alla klarat kraven för att vara märkta med Ökotex. Som tillverkare av produkterna är Hilding Anders såväl kvalitets- som miljöcertifierat enligt ISO 9001 respektive ISO 14001.

Flerzonssystem
CureBase har ett unikt skumbaserat 5-zonssystem som hjälper till att ge bästa möjliga viloposition. Den tillåter axelpartiet tillsammans med höfterna att sjuka ner i madrassen medan midja och korsrygg får extra stöd – allt för att  ge kroppen balans.

Livslängd
Materialen i Curem sängar är utvecklade för att klara användning över lång tid. Därför finns det frikostiga garantier som avser ram, motorer och även skummaterialen CureFeel och CureBase.

Garanti
Alla Curem sängar täcks av frikostiga garantier som ger dig trygghet. Rambrott som ett resultat av material- och tillverkningsfel täcks av 15 års garanti. Komfortmaterialen CureFoam (CureFeel och CureBase) täcks av en begränsad garanti i 10 år. För motorer på ställbara sängar gäller 5 års garanti.

 


Vilken Curemsäng passar dig bäst?

Curem_Kontinental_20160201.jpg

Curem Kontinentalsäng

En sängmodell som ger ett mer komplett möbeluttryck och utökad tryckavlastning genom komfortdelen i underbädden. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan två färgställningar. Sängen finns i storlekar mellan 120-180 cm och standardstorleken 180 finns även i längden 210. Du väljer inte komfort på själva sängen utan den regleras av vilken bäddmadrass du väljer.

Curem_Ramsang_20160201.jpg

Curem Ramsäng

En säng i ett traditionellt ramsängsutförande. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan två färgställningar. Sängen finns i storlekar mellan 75-120 cm och standardstorleken 90 finns även i längden 210. Du väljer inte komfort på själva sängen utan den regleras av vilken bäddmadrass du väljer.

Curem_Stallbar_20160201.jpg

Curem Ställbar säng

En ställbar säng med rejäl konstruktion och hög underram för kontinentalt uttryck och med alla de uppenbara fördelar man får av en reglerbar säng. Du får en säng klädd i ett elegant, klassiskt möbeltyg där du kan välja mellan två färgställningar. Sängen finns i storlekarna 90 och 105 cm och standardstorleken 90 finns även i längden 210 cm. Du väljer inte komfort på själva sängen utan den regleras av vilken bäddmadrass du väljer.